Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

Mania Muziek Festival wordt Vrij-Mi-Bo

Party voor een Geweldig Doel!

Op vrijdag 22 maart verandert MC de Muiter in Medemblik in dé ultieme muziekbeleving! Talloze artiesten zetten zich belangeloos in voor de goede doelen gesteund door Stichting MirandaMania. Dit jaar hebben we de vrijdagavond uitgekozen voor een explosie van verschillende muziekstijlen, met gezelligheid als centraal thema. Het MirandaMania Muziekfestival staat garant voor een onvergetelijk feest met een indrukwekkende line-up. Regionale toppers staan klaar om jullie te trakteren op spetterende optredens. Kortom: De Vrijdag MirandaMania Borrel is jouw ticket voor een feest waarbij je ook nog eens het goede doel steunt!

Draverij in maart
Waar september het Rondom Muziekfestival afsluit, opent Medemblik het evenementenjaar in maart met het spetterende Vrijdag MirandaMania Borrel.

P-S-L
Topmuziek vereist top-techniek. P-S-L, het bedrijf van Pieter Ratten, staat garant voor het geluid en de lichtshow tijdens de borrel. Verwacht dus een groots spektakel!

Gratis Toegang
De toegang tot het festival is helemaal gratis. Bij de entree vragen we wel om een vrijwillige bijdrage voor de goede doelen. Wees er snel bij, want vol is vol.

Kom allemaal naar het Vrijdag MirandaMania Borrel op 22 maart aanstaande!
De deuren gaan open om 17:00 uur.
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en feest mee voor het goede doel! ?

 

Copyright © MirandaMania2024.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.