Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

Laatste Miranda Mania - Spinning Marathon

Fiets Mee in het Roze voor het Goede Doel!

Bij de MirandaMania Spinningmarathon gaat het niet alleen om fietsen; het gaat om een krachtig statement tegen kanker. Deze vreselijke ziekte kan iedereen treffen, jong of oud. Door deel te nemen aan onze spinningmarathon, zet je je in voor iemand die de strijd tegen kanker aangaat, of het nu een vriend, familielid, of zelfs jijzelf bent. Samen kunnen we een verschil maken en kanker een halt toeroepen.

Wat houdt de MirandaMania Spinningmarathon in?
De MirandaMania is een spinningmarathon verdeeld over 4 blokken van elk een uur. Het is een kans om jezelf uit te dagen en samen met 100 anderen onder leiding van ervaren spinning-instructeurs te klimmen en te sprinten op opzwepende muziek. Maak je geen zorgen over de tijdsduur; je kunt ook een fiets delen met vrienden of collega's. Het draait niet om de prestatie, maar om samen fietsen voor het goede doel!

Wie kan meedoen?
Iedereen die van fietsen of spinnen houdt, is welkom bij de MirandaMania Spinningmarathon. Fietsen worden echter uitsluitend verkocht voor de volledige marathon van 4 uur. Zorg dus voor voldoende energie of deel een fiets met een vriend of collega! Je inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van Stichting MirandaMania.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom! Volg de marathon vanuit het sportcafé of ervaar de energie van het evenement in de sporthal. Vanaf de tribunes kun je je favorieten aanmoedigen!

Kinderen
Ook kinderen zijn welkom, met speciaal ingerichte ruimte waar ze kunnen spelen.

Warming-up en locatie:
De marathon begint om 12:00 uur, met een warming-up vanaf 11:30 uur. Zorg dat je om 10:30 uur aanwezig bent om een plekje uit te kiezen. Plekken worden niet vooraf gereserveerd, behalve voor vrijwilligers.

Locatie: M.C. De Muiter, Admiraliteitsweg nr. 6, Medemblik.

Tijdens de Marathon:
Samen de eindstreep halen is een feit. Luister naar je lichaam, drink voldoende, en geniet van vers fruit en eten tijdens de pauzes.

Après-fietsparty:
Na afloop is er gelegenheid om te douchen en op te frissen. Tijdens de 'après-fietsparty' kun je gezellig napraten met instructeurs en mededeelnemers. De party duurt tot 19:00 uur. Dit jaar hebben we gekozen om af te sluiten. Het muziekfestival is verhuisd naar de vrijdagavond.

Doel van de marathon:
Je sport voor jezelf of een dierbare, en samen sporten we voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Stichting Melanoom, Inloophuis Medemblik en andere geselecteerde goede doelen. Doe mee en maak een verschil! ?‍♀️?

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © MirandaMania2024.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.